ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017-2018 | Mpouzoukia.com
 


Μπουζούκια

Blog

Home / Blog / ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017-2018

ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ  ΣΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017-2018

ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017-2018

Voice Live Stage Θεσσαλονίκη Βασίλης Μπατής 

Ο Βασίλης Μπατής θα βρίσκεται στην πίστα του κέντρου για να σας διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.Οι επιτυχίες του Έχω Χαρά Και Πάω,Ζημιά,Άσπρο Πάτο και πολλά ακόμη παίζουν δυνατά παντού.Μαζί του θα εμφανίζονται οι καλλιτέχνες Ανδρέας Δρακόπουλος, Βασίλης Δήμου, Ολγα Παππά, Μίνα Ευαγγέλου και Λένα Ζευγαρά.  

Vogue Club Νίκος Κουρκούλης ΠέτροςΙακωβίδης 

Ο ένας μας υπόσχεται «Μεγάλες στιγμές», ο άλλος «Αξέχαστες ερμηνείες»… Αυτή η συνάντηση είναι υπόθεση «οικογενειακή»! Νίκος Κουρκούλης και Πέτρος Ιακωβίδης ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ανανεωμένο και εντυπωσιακό stage του «Vogue Club» της Θεσσαλονίκης που έχει επιμεληθεί ο Art director Κωνσταντίνος Ρήγος!

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Πέτρος είναι ανιψιός του Νίκου Κουρκούλη ο οποίος τον βοήθησε στα πρώτα του βήματα


Από την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου οι νύχτες της συμπρωτεύουσας αποκτούν νόημα καθώς οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες μας παρασύρουν στο πιο ανατρεπτικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα του φετινού χειμώνα!Μαζί τους ο ταλαντούχος Θοδωρής Φέρρης και η λαμπερή Τάνια Καρρά.Το πρόγραμμα συμπληρώνουν ο Μιχάλης Καραγκούνης, η Μαρία Καρά και ο dj Nikos Gatsos. 

Stage Live Καρράς Γαρμπή Μενιδιάτης 

Κοινές εμφανίσεις ξεκινούν το χειμώνα στη Θεσσαλονίκη δύο μεγάλα ονόματα της Ελληνικής δισκογραφίας. Ο Βασίλης Καρράς και η Καίτης Γαρμπή ανηφορίζουν προς Θεσσαλονίκη και ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα που θα μας εντυπωσιάσει σε μια μουσική συνάντηση που το κοινό περίμενε καιρό.

Μαζί τους και ο απολαυστικός Χρήστος Μενιδιάτης, ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της γενιάς του, για να βάλει τη δική του μοναδική πινελιά στο πρόγραμμα.  

Τηλέφωνο κρατήσεων 697.620.5076 & 698.240.7512 

Σχόλια

Τελευταία Νέα