Βασίλης Μπατής| «Ξε-σπάει» μουσικά, αναστατώνει τη Θεσσαλονίκη | Mpouzoukia.com
 


Μπουζούκια

Blog

Home / Blog / Βασίλης Μπατής| «Ξε-σπάει» μουσικά, αναστατώνει τη Θεσσαλονίκη

Βασίλης Μπατής| «Ξε-σπάει» μουσικά, αναστατώνει τη Θεσσαλονίκη

Βασίλης Μπατής| «Ξε-σπάει» μουσικά, αναστατώνει τη Θεσσαλονίκη

Είναι από τους αγαπημένους τραγουδιστές της βόρειας Ελλάδας με καταγωγή από την Καβάλα, ο λόγος για τον Βασίλη Μπατή που ζει μοναδικές στιγμές στην καριέρα του, έχοντας πλέον φανατικούς υποστηρικτές, σε κάθε επαγγελματικό του βήμα.

Ο Βασίλης Μπατής είναι το νέο «καυτό» όνομα στη νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης καθώς με τις εμφανίσεις του στο «Voice Live Stage» κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να κερδίσει τις κριτικές αλλά και την αυθόρμητη υποστήριξη του κόσμου, τόσο με τον ταπεινό χαρακτήρα που διαθέτει όσο και με το πάθος του για μουσική.   

Μάλιστα σε αυτό το χρονικό διάστημα, δεν ήταν λίγοι οι επώνυμοι που έσπευσαν να δουν από κοντά όσα γράφονται και λέγονται για τον ίδιο, όπως και γνωστοί επιχειρηματίες από τον χώρο της διασκέδασης. Τα φλας των φωτογράφων έκαναν τη νύχτα μέρα όταν οι Χρήστος Χολίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος αλλά και ο Μάρκος Σεφερλής εμφανίστηκαν στο νυχτερινό κέντρο, δημιουργώντας επιπλέον κλίμα ενθουσιασμού στο κοινό αλλά και στον ίδιο τον Βασίλη Μπατή που τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τραγούδι «Έχω χαρά και πάω» που κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια και κοντεύει να ξεπεράσει τις 14 εκατομμύρια προβολές! Πηγή Tralala.gr

Σχόλια

Τελευταία Νέα