Απαγόρευσε στον Σφακιανάκη να λέει τα τραγούδια του | Mpouzoukia.com
 


Μπουζούκια

Blog

Home / Blog / Απαγόρευσε στον Σφακιανάκη να λέει τα τραγούδια του

Απαγόρευσε στον Σφακιανάκη να λέει τα τραγούδια του

Απαγόρευσε στον Σφακιανάκη να λέει τα τραγούδια του


Ο συνθέτης Γιώργος Μουκίδης ανακοίνωσε με δημόσια ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ότι στέλνει εξώδικο στον Νότη Σφακιανάκη με το οποίο επιδιώκει να απαγορεύσει στον τραγουδιστή να ερμηνεύει τα τραγούδια που έχει συνθέσει ο ίδιος κατά την παλαιότερη συνεργασία τους.

Ο λόγος για τον οποίο ο συνθέτης πήρε την απόφαση αυτή, δεν ανακοινώνεται.

«Με εξώδικο που θα επιδοθεί-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου από τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη», έγραψε ο συνθέτης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

Σε δεύτερη ανάρτησή του και μετά τα επιθετικά σχόλια που δέχθηκε, ο κ. Μουκίδης επανήλθε με δημοσίευση στη σελίδα του, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μετά απο όλα αυτά τα «γλυκόλογα» που διάβασα χθές στον «τοίχο» μου και στην σελίδα μου απο ορισμένους φάν του «αυτοκράτορα» κατάλαβα τελικά γιατί έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία στις τάξεις τους το τραγούδι του πρώην συνεργάτη μου «Πρόβατα».

Ετσι εξηγούνται όλα…!!!

Σας ευχαριστώ πολύ απο καρδιάς και Χρόνια πολλά

(μέρα που είναι σήμερα)σε όλους, αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας και κάθε ευφυΐας….».

Ενώ στη συνέχεια διευκρίνισε: «Πρόβατα αποκαλώ αυτούς που μου επιτέθηκαν φραστικά και απροκάλυπτα τυφλωμένοι από έναν ηλίθιο και ανεξήγητο φανατισμό και όχι όλους τους ακροατές των τραγουδιών μου».

Σημειώνεται πως ο Γιώργος Μουκίδης έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Νότη Σφακιανάκη, όπως τα «Δεν σε χρειάζομαι», «Δεν μπορώ να καταλάβω», «Πρόσφυγας», «Ένα γράμμα», «Η Στέλλα η Σμυρνιά», «Μια ματιά σου μόνο φτάνει», «Και δεν μπορώ», κ.α. 

Πηγη  In life  

Σχόλια

Τελευταία Νέα